27 юли 2016 г.

Wizz Air с 20% отстъпка за всички билети закупени днес

 

 

Отстъпката важи само днес


Най-голямата нискотарифна авиокомапния в Централна и Източна Европа Wizz Air обяви днес еднодневна промоция - 20% отстъпка на всички билети до всички дестинации закупени днес 27/07/2016 до полунощ.

В България, авиокомпанията обслужва 38 маршрута до 14 държави, от 3 летища, предлагайки достъпни връзки на страната в Европа и извън. Най-новите услуги на Wizz Air  ще започнат през първата седмица на август, свързвайки Варна с Будапеща, столица и най-голям град в Унгария, и София с Нюрнберг в Германия, област Бавария.

 

Отстъпката важи и за новите дестинации


Wizz Air ще лети от София до пет нови дестинации - Бари, Кьолн, Женева, Мюнхен и Неапол. Билетите вече са в продажба, а първите полети до Бари, Кьолн и Женева са от 14 септември. Те ще са всеки понеделник и петък. Билети до новите дестинации също могат да бъдат закупени днес с отстъпка от 20% на сайта на авиокомпанията.

Обслужването на новите дестинации става възможно, тъй като от декември в базата на Wizz Air в София ще влезе още един самолет и така машините на авиокомпанията ще станат общо седем.

През март от авиокомпанията обявиха, че ще летят до столицата на Дания, Копенхаген от 13 юни. Полетите ще бъдат 3 пъти седмично.

По-често ще има и полети до Лондон (Лутън), Болония, Ларната, Дубай и Малта.
Радваме се да изненадаме информираните ни български клиенти със специална 20% промоция „Seat Sale Promo“ и да предложим още по-ниски цени на пътуващите по някоя от нашите 469 нискотарифни линии. Ние приканваме нашите клиенти да резервират бързо, намалението от 20% ,което завършва в полунощ на 27 юли. Супер ниски цени и чудесни възможности? Днес е точният ден за запазване на полет!” - Тамара Валуа, Директор комуникации на Wizz Air

Билети може да закупите от уеб сайта на авиокомпанията на адрес: https://wizzair.com/bg-BG/FlightSearch

Ако решите да се възползвате от промоцията на Wizz Air и закупите своя билет днес, добре е да знаете, че ако вашият полет закъснее повече от 3 часа или бъде отменен, имате право на обезщетение. Ние от Аероиск сме тук, за да защитим вашите права на пътници.