25 април 2017 г.

Нов превозвач с евтини билети до САЩ. Вижте кой е!Евтини билети до САЩ ? Вече е възможно!

Полетите до Америка все още излизат солено. Като се прибави и това, че българите трябва да имат виза, за да влязат в страната, става ясно защо все още доста хора не мислят за Щатите като дестинация за туризъм.

Нещата обаче са на път да се променят с появата на бюджетна авиолиния за полет на дълги разстояния, която иска да стъпи на европейския пазар и скоро ще предложи евтини билети до САЩ..

 

Кой е превозвачът


Авиолинии Level са собственост на International Airlines Group (IAG) – британско-испанска, мултинационална компания с желание да осигури бюджетни полети до Серверна и Южна Америка от различни градове в Европа.

Очаква се първите полети да започнат през юни 2017 година от летище „Ел прат“ в Барселона.
 
Наистина евтини билети до САЩ. Цената започва от €99.

 

Докъде ще са първите полети


Като начало Level ще летят до Сан Франциско, Лос Анджелис, Пунта Кана (Доминиканска република) и Буенос Айрес.

Самолетите, с които ще се осъществяват полетите са Аіrbuѕ А330.

Какво като има полети от Барселона до САЩ, ние се намираме в България

Вярно е, но и Wizzair, и Ryaniar – двете нискотарифни компании, които летят от страната до Барселона – предлагат евтини самолетни билети до летище „Ел прат“.

Ако купите билетите достатъчно рано, цената им е още по-изгодна за вас и полетът от София до Барселона, и оттам до Сан Франциско или Лос Анджелис, ще ви излезе по-изгодно отколкото директният полет от София до някоя от двете дестинации.

Разбира се, ще трябва да сте по-търпеливи и гъвкави при планирането на вашето пътуване, за да не се налага да чакате с дни в Барселона. От друга страна, ако пътувате за удоволствие и разполагате с време можете да направите кратка почивка в един от най-красивите и интересни испански градове, да го разгледата и след това да продължите пътуването си. Мислете пътешественически – разликата между сумата, която бихте платили за директен полет и тази, която плащате за полет с прекачвания, инвестирайте в нощувка – две в Барселона.

Какво ще стане ако полетът ми закъснее или го отменят, ще остана заклещен в Испания, което значи допълнителни разходи и провалени планове

Всъщност, както има обезщетения за закъснял или отменен полет на територията на Европа, така има и обезщетения за закъснели или отменени полети извън Европа. Освен това авиокомпанията е длъжна да се погрижи за вас, да ви осигури нощувка, храна, трансфер от летището до хотела и обратно.

А обезщетението, което ще получите определено ще компенсира неудобството.

Научете какви са задълженията на авиокомпанията към вас, ако полетът ви закъснее с повече от 4 или 5 часа. И ако това се случи, свържете се с нас. Ние сме „Аероиск“ и ще ви помогнем да получите парите си.