6 юни 2017 г.

9 досадни типажи, които виждате по време на полет

 
Досадни типажи има навсякъде, а най-много -  на борда на самолета. Идеални хора няма, но когато пътувате често се питате има ли поне нормални. Изпуснете парата, успокойте се, някой някъде се дразни и от вас. Ние ви предлагаме да се позабавлявате с описание на девет досадни типажи, които може да видите по време на полет.

 

Досадни типажи 1: Пътникът с много багаж 


Той винаги е с багаж с по-голям размер или чантите му са твърде много. И настоява да ги качи всичките в самолета. А когато вече е на борда, се ядосва, че няма достатъчно място и по някаква причина отказва да качи чантите в кутията за багаж над главата си.

 

Досадни типажи 2: Разговорливият 


От всички досадни типажи, този е най! Той дебне само да улови погледа ви, за да започне разговор. Понякога дори не чака и това. Започва директно да ви разказва закъде пътува, по каква работа, разпитва ви, любопитства. Едносричните ви отговори не му пречат, той е готов да ви разказва интересния си живот, докато не кацнете.

 

Досадни типажи 3: Окупаторът


На всеки пътник в самолета се полага по един подлакътник? Е, той иска два за себе си. Седнал е преди вас и се е разположил така все едно е собственик на целия самолет.

 

Досадни типажи 4: Пътникът с домашен любимец


Обичате животните много, вие самите имате домашен любимец, но като видите пътник с куче или котка на седалката до вас, ви прилошава. И причината е, че животните често се травмират по време на полет и започват да лаят/мяукат или издават неприятна миризма.

 

Досадни типажи 5: Този, който непрекъснато ви моли за услуга


Може ли да си размените местата, защото му става лошо на средна седалка, освен това вие сте малко по-слабички. А може ли да ви ползва слушалките или да потърсите стюардесата, защото иска да я пита неща. Няма смисъл да сте излишно учтиви с този тип спътник, ако му позволите, той просто ще ви се качи на главата.

 

Досадни типажи 6: Бързащият 


Той се бута в автобусчето, за да се качи първи на борда на самолета. После мърмори, че не излитате навреме, а с една минута закъснение. След това, докато самолетът не е спрял напълно след кацане, той вече се бута, събира си багажа и тръгва към изхода, глух за наставленията на стюардесата.

 

Досадни типажи 7: Работещият 


Едва изчаква да излетите и отваря лаптопа, разпилява бележници, химикали. Ръга ви с лакът и заема половината от вашата седалка с бумагите си. Когато го помолите да се смести, сумти недоволно и високомерно ви обяснява, че работи.

 

Досадни типажи 8: Пияницата


Ако не е успял да се почерпи както трябва на летището, на борда няма кой да го спре. Поръчва си биричка, вино и едно малко уиски за отскок. Става изключително разговорчив, докачлив и само се молите да заспи по-бързо.

 

Досадни типажи 9: Пътникът „ако мине“ 


Заради него замръзват опашките за чекиране и за проверка за безопасността. Връщат го по няколко пъти, защото не си е извадил лаптопа от раницата, не си е свалил колана, не си е извадил стотинките от джобовете. В самолета си вади сандвичи, бира, не си спира телефона. Въобще, той прави всичко обратно на това, което трябва и се надява никой да не го хване.

Познати ли са ви тези типажи? Вие как се справяте с тях?

Аероиск не може да ви спаси от подобни типове, нито да ви предложи компенсация за причиненото неудобство. Но в почти всички останали случаи на проблемен полет (закъснение, отмяна, отказан достъп до борда) - ние знаем как да потърсим вашите права и да ви осигурим полагащото ви се обезщетение. За повече информация - посетете нашия сайт https:/aeroisk.bg или нашата фейсбук страница Аероиск